AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi kirpiğini kesmek

Kahve falında kendi kirpiğini kesmek

Kahve falında kendi kirpiğini kesmek çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında kendi kirpiğini kesmek gördüyseniz:

  • Psikolojik olarak bazı şeylerin eksikliğini çekiyorsanız, o şeyler doğrultusunda haraket etmelisiniz.

Kahve falında kendi kirpiğini kesmek karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirpiklerini kesmek iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, çalıştığı yerde amir olacağına delalettir.

Kahve falında kaş ve kirpik kesmek parasal anlamda rahat edeceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kirpikleri kesmek adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kirpikleri uzun görmek uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için falı kapatan kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına işarettir.

Kahve falında gözüne kirpik kaçmak sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında kirpiklerini kestiğini görmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında kirpiklerinin koptuğunu görmek daha büyük adımlar atılacağına, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir