AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirpiklere rimel sürmek

Kahve falında kirpiklere rimel sürmek

Kahve falında kirpiklere rimel sürmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, dertlerin biteceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, ortaklıklar varsa da bozulacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine delalettir.

Kahve falında kirpiklere rimel sürmek gördüyseniz:

  • Hic ciddiye almayın, oluruna bırakın, çok kısa sürecek.

Kahve falında kirpiğine rimel sürmek eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kirpiklerine rimel sürmek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kirpiklere rimel sürmek güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kirpiğe rimel sürmek yolunda devam edeceğine, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına delalet eder.

Kahve falında rimelli kirpik görmek küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi rimel sürmek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına inanılır.

Kahve falında yeşil rimel sürmek fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine tabir olunur.

Kahve falında kendine rimel sürmek kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir