AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözü yaşlı birini görmek

Kahve falında gözü yaşlı birini görmek

Kahve falında gözü yaşlı birini görmek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, dertlerinin günden güne artacağına, hayatının iplerini eline alacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, hile ile mal elde edeceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözü yaşlı birini gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi, hareketleriniz veya geleceğiniz üzerinde etkisi olabilecek kişilerle tartışırsanız, daha iyi bir geleceğin yol haritasını çıkartabilirsiniz.

Kahve falında gözünden yaş akmak rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözü yaşlı birini görmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında gözü yaşlı görmek seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına delalet eder.

Kahve falında gözünden yaş geldiğini görmek girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözünden yaş gelmeden ağlamak sayılacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında gözünden yaş aktığını görmek mutlu günlerin yaşanacağına, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gülmekten gözünden yaş gelmek ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında gözünde yaş görmek uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir