AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözünden yaş akmak

Kahve falında gözünden yaş akmak

Kahve falında gözünden yaş akmak bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında gözünden yaş akmak gördüyseniz:

  • Ailenizle zaman geçirmenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında gözünden yaş akmak kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine alamet eder.

Kahve falında gözü akmak fırsatların heba edileceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında gözlerinden kan akmak dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, şanslı günlerin kapıda olduğuna inanılır.

Kahve falında evin çatısı akmak işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında burnu akmak ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suda akmak yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akbil görmek kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında sümükleri akmak huzurlu günlerin uzaklaşacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir