AnaSayfa / Genel / Kahve falında gülmekten gözünden yaş gelmek

Kahve falında gülmekten gözünden yaş gelmek

Kahve falında gülmekten gözünden yaş gelmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında gülmekten gözünden yaş gelmek gördüyseniz:

  • Bazı konular aniden alevlenebilir ya da maddi açıdan ani gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında gülmekten gözünden yaş gelmek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, bazı başka desteklere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında gözünden yaş gelene kadar gülmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine delalettir.

Kahve falında gözünden yaş geldiğini görmek daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına delalettir.

Kahve falında gözlerinden yaş gelmek elde edilen nasibin artacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözünden yaş gelmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, mallarının ve parasının bereketinin artacağına alamet eder.

Kahve falında birisiyle göz göze gelmek rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, sorumlulukların azalacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin insanla göz göze gelmek elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyle göz göze gelmek kime gideceğine, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir