AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözünden yaş aktığını görmek

Kahve falında gözünden yaş aktığını görmek

Kahve falında gözünden yaş aktığını görmek makam sahibi olacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, hayatının zorlaşacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında gözünden yaş aktığını gördüyseniz:

  • İyi fikirlerin karlı girişimlere dönüşebileceği zamanlar.

Kahve falında gözünden yaş aktığını görmek kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına işaret eder.

Kahve falında göz akması görmek işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında gözlerinden kan aktığını görmek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına işaret eder.

Kahve falında gözünden iltihap aktığını görmek makam edineceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına işarettir.

Kahve falında gözünden kan aktığını görmek çok yıpranacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözünden irin aktığını görmek ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, ilerledikçe ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında gözünden yaş akmak hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, insanlarla iç içe olacağına işaret eder.

Kahve falında gözlerinden yaş gelmek zor bir durumun üstesinden gelmeye, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir