AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözünde yaş görmek

Kahve falında gözünde yaş görmek

Kahve falında gözünde yaş görmek yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, hak yolundan uzaklaşacağına, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında gözünde yaş gördüyseniz:

  • Sadece para harcama konusunda değil herşeyde savurgan olabilirsiniz.

Kahve falında gözünden yaş akmak bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine delalettir.

Kahve falında gözünden yaş gelene kadar gülmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine işaret eder.

Kahve falında gözünden yaş gelmeden ağlamak rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına yorulur.

Kahve falında gözünden yaş aktığını görmek eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında gözünden yaş gelerek ağlamak güç kaybedeceğine, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı göz görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, çok üzüntü yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğini gözü yaşlı görmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, o kişiye zararının dokunacağına işaret eder.

Kahve falında gözünde yaş görmek dileklerinin yerine geleceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir