AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözünden yaş gelmeden ağlamak

Kahve falında gözünden yaş gelmeden ağlamak

Kahve falında gözünden yaş gelmeden ağlamak büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, düşüncelerini net olarak açamayacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında gözünden yaş gelmeden ağlamak gördüyseniz:

  • Evinizde konfor sağlayacak veya genel anlamda sizi rahata kavuşturacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında gözünden yaş gelerek ağlamak başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında gözünden yaş gelmeden ağlamak hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözünden yaş gelene kadar gülmek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında yaşlı göz görmek kafasına göre birini bulacağına, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğini gözü yaşlı görmek başarılı bir kişi olacağına, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözünden yaş akmak insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine işarettir.

Kahve falında gözünden yaş geldiğini görmek bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında gözünden yaş aktığını görmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir