AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözünden yaş geldiğini görmek

Kahve falında gözünden yaş geldiğini görmek

Kahve falında gözünden yaş geldiğini görmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, sahip olduklarının eksileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında gözünden yaş geldiğini gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik olumlu gelişmeler olabilir.

Kahve falında gözünden yaş gelmek ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözlerinden yaş gelmek çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gülmekten gözünden yaş gelmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözünden yaş geldiğini görmek sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına yorulur.

Kahve falında ölmüş biriyle göz göze gelmek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kediyle göz göze gelmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, zorluklarının kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızla göz göze gelmek büyük kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Kahve falında gözünden süt gelmek iş hayatındaki başarılarının artacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir