AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözü yaşlı görmek

Kahve falında gözü yaşlı görmek

Kahve falında gözü yaşlı görmek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, neşeleneceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine alamet eder.

Kahve falında gözü yaşlı gördüyseniz:

  • Dikkatli hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında gözü yaşlı birini görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi gözlü yaşlı kadın görmek onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözünden yaş gelerek ağlamak aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gülmekten gözünden yaş gelmek dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine işarettir.

Kahve falında gözünden yaş gelmeden ağlamak zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine delalettir.

Kahve falında gözünde yaş görmek hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözünden yaş akmak borçlarının kapanacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşlı göz görmek işlerin toparlanacağına, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir