AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolu morarmak

Kahve falında kolu morarmak

Kahve falında kolu morarmak büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, işlerin büyük başarılar getireceğine delalettir.

Kahve falında kolu morarmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, iş hayatınızı veya yaşadığınız yeri ilgilendiren konularda dönüm noktasındasınız.

Kahve falında kolları morarmak işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolun morardığını görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kolunun morardığını görmek müşkül durumların üstesinden geleceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine delalettir.

Kahve falında kolu morarmak çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında birinin gözünün morardığını görmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, adım atarken çok zorlanacağına işaret eder.

Kahve falında boynunun morardığını görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında vücudunun morardığını görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine rivayet eder.

Kahve falında gözünün morardığını görmek maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, belki ölümler görüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir