AnaSayfa / Genel / Kahve falında dayaktan morarmak

Kahve falında dayaktan morarmak

Kahve falında dayaktan morarmak hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, azap çektiğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında dayaktan morarmak gördüyseniz:

  • Stresli ortamlara girebilirsiniz.

Kahve falında dayaktan morarmak kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına delalet eder.

Kahve falında birini dayaktan kurtarmak bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dayaktan yemek bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, zor durumların el birliği ile aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını dayaktan kurtarmak kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baba dayağı yemek hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında baba dayağı görmek işlerin çok kötü bir hale geleceğine, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında dayaktan kurtarmak kötü yola sapmayacağına, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dayaktan kurtulmak küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir