AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağın morardığını görmek

Kahve falında bacağın morardığını görmek

Kahve falında bacağın morardığını görmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine inanılır.

Kahve falında bacağın morardığını gördüyseniz:

  • Düşünceli adımlar atmanız ya da jestler yapmanız durumunda olumlu karşılıklar alabilirsiniz.

Kahve falında bacağının morardığını görmek ne yapacağına karar veremeyeceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacağın morardığını görmek çok güzel gelişmeler yaşanacağına, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine alamet eder.

Kahve falında bacağı morarmak türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacaklarının morardığını görmek ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacakların morardığını görmek kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında ayağı morarmak hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında birinin gözünün morardığını görmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suratı morarmak elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir