AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözü kör olmak

Kahve falında gözü kör olmak

Kahve falında gözü kör olmak çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, başarıların artacağına tabir olunur.

Kahve falında gözü kör olmak gördüyseniz:

  • Yeni tarzlar, kitaplar veya sanatçılar ilginizi çekebilir.

Kahve falında kendi gözlerinin kör olduğunu görmek keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında tek gözü kör görmek en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının gözünün kör olduğunu görmek sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözünü kör görmek sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sağ gözünün kör olduğunu görmek gözyaşı döküleceğine, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir gözü kör olmak ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında gözlerinin kör olduğunu görmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir gözünü kör görmek imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir