AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözünü kör görmek

Kahve falında gözünü kör görmek

Kahve falında gözünü kör görmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, kırılan kalbin onarılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine işarettir.

Kahve falında gözünü kör gördüyseniz:

  • Başkalarının iş veya sorumluluklarını yüklenmeniz durumunda sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında tek gözü kör birini görmek işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, keyfe kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözün kör olduğunu görmek ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözü kör kedi görmek kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına delalettir.

Kahve falında bir gözü kör kedi görmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, daima ona hürmet göstereceğine inanılır.

Kahve falında tek gözünü kör görmek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kör gözlü kedi görmek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında tek gözü kör adam görmek girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözü kör köpek görmek çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, fal sahibinin işlerinin açılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir