AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının gözünün kör olduğunu görmek

Kahve falında başkasının gözünün kör olduğunu görmek

Kahve falında başkasının gözünün kör olduğunu görmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına, moralinin ve sağlığının da bozulacağına, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna rivayet eder.

Kahve falında başkasının gözünün kör olduğunu gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda veya yaşadığınız yerde değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında gözü kör köpek görmek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, çok büyük hayır duası alınacağına işarettir.

Kahve falında bir gözü kör görmek sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, hayatının zaferlerle dolacağına delalet eder.

Kahve falında kör gözlü birini görmek sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına işaret eder.

Kahve falında gözlerinin kör olduğunu görmek makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına yorulur.

Kahve falında gözleri kör olmak yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözü kör olmak eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kör göz görmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tek gözü kör görmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir