AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir gözünü kör görmek

Kahve falında bir gözünü kör görmek

Kahve falında bir gözünü kör görmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, kendisini ailesine vereceğine, fal sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir gözünü kör gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmayı sonlandırmak veya karşınızdaki kişiyi sizinle iş birliğine ikna etmek için bilgilerinizden faydalanmanız gerekebilir.

Kahve falında gözü kör olmak zenginliğe kavuşacağına, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine yorulur.

Kahve falında gözlerinin kör olduğunu görmek kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, işlerin yeni kapılar açacağına işaret eder.

Kahve falında tek gözü kör kedi görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına delalettir.

Kahve falında kendi gözlerinin kör olduğunu görmek ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, rahatının da yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bir gözünü kör görmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının gözünün kör olduğunu görmek ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında birinin gözünü kör görmek hasadının tarlasında kalacağına, rahatının ve gelirinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka birinin gözünün kör olduğunu görmek barış ve sevgi içinde olacağına, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir