AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek gözü kör görmek

Kahve falında tek gözü kör görmek

Kahve falında tek gözü kör görmek hakkaniyetine göre değer kazanacağına, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, gelişim içine girileceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine işarettir.

Kahve falında tek gözü kör gördüyseniz:

  • Bazı konularda size daha verimli sonuçlar sunabilecek, daha çok kazanç sağlamanıza yardım edecek veya bir şekilde size yararı olacak olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında tek gözü kör insan görmek çok iyi işler yapılacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tek gözünü kör görmek ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, kazancının yerine gelmesine delalettir.

Kahve falında tek gözünün kör olduğunu görmek kötü günler görüleceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına işaret eder.

Kahve falında tek gözü kör köpek görmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, zorlukların baş göstereceğine alamet eder.

Kahve falında tek gözü kör olmak bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tek gözü kör görmek düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tek gözü kör kedi görmek kişinin başarıdan başarıya koşacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında tek gözü kör adam görmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir