AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerinin kör olduğunu görmek

Kahve falında gözlerinin kör olduğunu görmek

Kahve falında gözlerinin kör olduğunu görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine yorulur.

Kahve falında gözlerinin kör olduğunu gördüyseniz:

  • İmkansız olana değil yapabileceklerinize odaklanmalısınız.

Kahve falında tek gözü kör adam görmek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, özlemelerin son bulacağına işarettir.

Kahve falında bir gözü kör kedi görmek bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine yorulur.

Kahve falında kendi gözlerinin kör olduğunu görmek sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına inanılır.

Kahve falında eşinin gözlerinin kör olduğunu görmek kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine rivayet eder.

Kahve falında gözü kör kedi görmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında birinin gözünün kör olduğunu görmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında gözleri kör birini görmek yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine delalet eder.

Kahve falında gözlerini kör görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir