AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi gözlerinin kör olduğunu görmek

Kahve falında kendi gözlerinin kör olduğunu görmek

Kahve falında kendi gözlerinin kör olduğunu görmek zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, çok daha mutlu olunacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, her isteklerinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında kendi gözlerinin kör olduğunu gördüyseniz:

  • Hatırlamanızda fayda var.

Kahve falında gözü kör kedi görmek çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, şansının yaver gideceğine rivayet eder.

Kahve falında bir gözü kör kedi görmek rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına işarettir.

Kahve falında tek gözü kör adam görmek sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında gözlerini kör görmek çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine işarettir.

Kahve falında kör göz görmek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında tek gözü kör köpek görmek özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına alamet eder.

Kahve falında birinin gözlerinin kör olduğunu görmek hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kör gözlü birini görmek Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir