AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir gözü kör olmak

Kahve falında bir gözü kör olmak

Kahve falında bir gözü kör olmak sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, işlerinin sarpa saracağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, hayatına bolluk ve bereket geleceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında bir gözü kör olmak gördüyseniz:

  • Rekabetçi kişiler içinizdeki rekabet duygusunu uyandırabilir.

Kahve falında bir gözü kör insan görmek bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka birinin gözünün kör olduğunu görmek birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir gözü kör olmak azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin gözlerinin kör olduğunu görmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tek gözü kör kedi görmek eksiği kendinde bulacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında tek gözü kör köpek görmek kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözün kör olduğunu görmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, gelişim içine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında tek gözü kör olmak sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir