AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ gözünün kör olduğunu görmek

Kahve falında sağ gözünün kör olduğunu görmek

Kahve falında sağ gözünün kör olduğunu görmek yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, heveslerinin biteceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, bir sebeple zorluklara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında sağ gözünün kör olduğunu gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde heyecanlı bazı şeyler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında sağ gözünün kör olduğunu görmek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında sağ gözünün çıktığını görmek aile içinde geçiminin zorlaşacağına, hayırlı başlangıçlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında sağ gözünü açamamak anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sağ gözünü görmek sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına delalet eder.

Kahve falında sağ gözünün şiştiğini görmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, elindekileri de yitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sağ göz görmek sebep olacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine işarettir.

Kahve falında gözü kör olmak kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına alamet eder.

Kahve falında kör gözlü kedi görmek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, sermayenin harcandığına değeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir