AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözü kör adam görmek

Kahve falında gözü kör adam görmek

Kahve falında gözü kör adam görmek insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, büyük çaba sarfedeceğine, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözü kör adam gördüyseniz:

  • Bazı karışıklıklarla veya problemlerle ilgilenmeniz gerekebilir.

Kahve falında gözü kör adam görmek malından ve parasından kaybedeceğine, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına delalet eder.

Kahve falında tek gözü kör adam görmek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kör adam görmek maddi sıkıntılarından kurtulacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine işaret eder.

Kahve falında kör adamla evlenmek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kör yaşlı adam görmek huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kör adama yardım etmek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kör bi adam görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kör bir adam görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir