AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek gözü kör adam görmek

Kahve falında tek gözü kör adam görmek

Kahve falında tek gözü kör adam görmek uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, kazancını katbekat arttıracağına, gururlu bir hayat süreceğine, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında tek gözü kör adam gördüyseniz:

  • Durumunuzu korumak için yeteneklerinizi göstermeniz gerekebilir.

Kahve falında tek gözü kör adam görmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye işaret eder.

Kahve falında tek gözünün kör olduğunu görmek işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine alamet eder.

Kahve falında tek gözünü kör görmek zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, sevinç gözyaşları dökmeye inanılır.

Kahve falında tek gözü kör kedi görmek hayatının ağzının tadına göre olacağına, yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında tek gözü kör insan görmek maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tek gözü kör birini görmek elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, ters giden bir durumla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tek gözü kör köpek görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, manevi anlamda çok yol katedileceğine işarettir.

Kahve falında tek gözü kör görmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir