AnaSayfa / Genel / Kahve falında kör bir adam görmek

Kahve falında kör bir adam görmek

Kahve falında kör bir adam görmek aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, işlerinin kötüye gideceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında kör bir adam gördüyseniz:

  • Karşıaşabileceğniz engeller, zorluklar sizi engellemekten çok adeta harekete geçmeniz için kamçılıyor.

Kahve falında kör bi adam görmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına işarettir.

Kahve falında kör bir adam görmek yetim sevindireceğine, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına inanılır.

Kahve falında kör adamla evlenmek çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında kör adama yardım etmek fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, işlerin çok büyümeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kör bir adamla evlenmek hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında gözü kör adam görmek hayatının daha kolay olacağına ve fal sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kör yaşlı adam görmek sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine rivayet eder.

Kahve falında tek gözü kör adam görmek yaptığı işlerin günbegün artacağına, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir