AnaSayfa / Genel / Kahve falında kör adamla evlenmek

Kahve falında kör adamla evlenmek

Kahve falında kör adamla evlenmek hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, iyi insanlar ile birlikte olunacağına, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kör adamla evlenmek gördüyseniz:

  • Bazı jestleriniz veya sürprizleriniz sevdiğiniz kişileri mutlu edebilir.

Kahve falında kör bir adamla evlenmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında kör adamla evlenmek dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında kör adama yardım etmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kör bir adam görmek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine delalet eder.

Kahve falında tek gözü kör adam görmek bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında kör yaşlı adam görmek hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına delalet eder.

Kahve falında kör adam görmek kasasının daha çok para dolacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına delalet eder.

Kahve falında kör bi adam görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir