AnaSayfa / Genel / Kahve falında kör yaşlı adam görmek

Kahve falında kör yaşlı adam görmek

Kahve falında kör yaşlı adam görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, hobilerine eğileceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, zarara gireceğine, ticaretinin gelişeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına inanılır.

Kahve falında kör yaşlı adam gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle sevdiğiniz şeylere zaman ayırın.

Kahve falında kör yaşlı adam görmek fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kör ve yaşlı kadın görmek dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, yokluk ve fakirlik içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı kör kadın görmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kör bir adamla evlenmek kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tek gözü kör adam görmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kör adama yardım etmek gelirinin sürekli olacağına, zahmet veren işlerin artacağına rivayet eder.

Kahve falında gözü kör adam görmek ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kör adam görmek yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, aile hayatına adım atılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir