AnaSayfa / Genel / Kahve falında kör adama yardım etmek

Kahve falında kör adama yardım etmek

Kahve falında kör adama yardım etmek yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kör adama yardım etmek gördüyseniz:

  • Eşinizle katılacağınız bir davette ise hoş vakit geçirme olanağı bulacaksınız.

Kahve falında kör adama yardım etmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, şen kahkahalar atacağına inanılır.

Kahve falında kör bir kıza yardım etmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına delalet eder.

Kahve falında kör kadına yardım etmek zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında körlere yardım etmek yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına alamet eder.

Kahve falında kör bir kadına yardım etmek çok daha güçlü biri haline geleceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında kör birine yardım etmek umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında kör insana yardım etmek yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında kör kıza yardım etmek hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, çalışmaları kötüleyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir