AnaSayfa / Genel / Kahve falında kör adam görmek

Kahve falında kör adam görmek

Kahve falında kör adam görmek bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, hayırlı bir işe başlayacağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, artık kötü günler yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında kör adam gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size destek olma konusunda isteksiz davranabilirler.

Kahve falında kör adama yardım etmek mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, korkularının sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında gözü kör adam görmek yaşamına renk geleceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında kör bir adam görmek aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kör adamla evlenmek başını yastığa daha rahat koyacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine delalettir.

Kahve falında tek gözü kör adam görmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına işarettir.

Kahve falında kör yaşlı adam görmek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kör bi adam görmek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında kör adam görmek çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir