AnaSayfa / Genel / Kahve falında kör bi adam görmek

Kahve falında kör bi adam görmek

Kahve falında kör bi adam görmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına işarettir.

Kahve falında kör bi adam gördüyseniz:

  • Yapacağınız bir anlaşmada ya da hukuki konularda yapılacak görüşmelerde olumlu yaklaşan tarafta olabilirsiniz.

Kahve falında tek gözü kör adam görmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında kör adamla evlenmek güzel günlerin sona ereceğine, insanlara karşı güveninin sarsılacağına delalet eder.

Kahve falında kör bi adam görmek gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, eğlenceli günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kör bir adamla evlenmek yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kör adama yardım etmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına işaret eder.

Kahve falında kör bir adam görmek maddi sıkıntılarından kurtulacağına, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında gözü kör adam görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kafasına göre birini bulacağına delalettir.

Kahve falında kör yaşlı adam görmek kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, dedikoduya işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir