AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözü çıkmış kedi görmek

Kahve falında gözü çıkmış kedi görmek

Kahve falında gözü çıkmış kedi görmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya işaret etmektedir.

Kahve falında gözü çıkmış kedi gördüyseniz:

  • Belli bir konuya hız kazandırma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında kedi gözü çıkarmak böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine yorulur.

Kahve falında gözleri olmayan kedi görmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine işaret eder.

Kahve falında gözü olmayan kedi görmek çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına alamet eder.

Kahve falında büyük gözlü kedi görmek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kör gözlü kedi görmek aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedi gözü görmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil gözlü kara kedi görmek evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında iri gözlü kedi görmek her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, bazı ortak işlere gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir