AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi gözü görmek

Kahve falında kedi gözü görmek

Kahve falında kedi gözü görmek hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedi gözü gördüyseniz:

  • Sizin için tatlı bir sürpriz olacak.

Kahve falında gözü olmayan kedi görmek amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, gülmekten yana bolca nasipleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı gözlü kara kedi görmek sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında insanda kedi gözü görmek anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, sorunların son bulacağına delalettir.

Kahve falında beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına delalet eder.

Kahve falında kedi gözü görmek ardından yeni bir işe gireceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına işaret eder.

Kahve falında gözsüz kedi görmek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözü kör kedi görmek enerjisini toplayacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı gözlü kedi görmek daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir