AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözü olmayan kedi görmek

Kahve falında gözü olmayan kedi görmek

Kahve falında gözü olmayan kedi görmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, çok iyi işler gerçekleştireceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında gözü olmayan kedi gördüyseniz:

  • Gelişmeler bazı konulardaki duruşunuzu, pozisyonunuzu veya fikirlerinizi gözden geçirmenize neden olabilir.

Kahve falında insanda kedi gözü görmek alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına rivayet eder.

Kahve falında kedinin gözünün çıktığını görmek deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına alamet eder.

Kahve falında tek gözü olmayan kedi görmek dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında tek gözü kör kedi görmek maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tek gözlü kedi görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kedinin gözünü çıkarmak maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözleri parlayan kedi görmek kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, hoş muhabbette olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözü olmayan kedi görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, geçimini daha rahat sağlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir