AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil gözlü kara kedi görmek

Kahve falında yeşil gözlü kara kedi görmek

Kahve falında yeşil gözlü kara kedi görmek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil gözlü kara kedi gördüyseniz:

  • Hukuksal, finansal veya sağlıkla ilgili konularda ortaya çıkacak haberlere veya bilgilere göre ilerlemeniz gerekiyor.

Kahve falında yeşil gözlü kara kedi görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı gözlü kara kedi görmek şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil gözlü kedi görmek ruhsal olarak zarara uğranacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz yeşil gözlü kedi görmek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına delalet eder.

Kahve falında siyah yeşil gözlü kedi görmek maddi açıdan çok zorlanılacağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kara gözlü kuzu görmek aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kara gözler görmek sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında kara gözlü bebek görmek doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir