AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük gözlü kedi görmek

Kahve falında büyük gözlü kedi görmek

Kahve falında büyük gözlü kedi görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, temize çıkacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, geride bırakacağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük gözlü kedi gördüyseniz:

  • Ufak şeylerin sizi rahatsız etmesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında büyük gözlü kedi görmek sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında insanda kedi gözü görmek çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında kedi gözü çıkarmak başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında gözü olmayan kedi görmek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında renkli gözlü kedi görmek şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına işarettir.

Kahve falında gözsüz kedi görmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Kahve falında siyah yeşil gözlü kedi görmek kafasının rahat olacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir