AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözleri olmayan kedi görmek

Kahve falında gözleri olmayan kedi görmek

Kahve falında gözleri olmayan kedi görmek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, yüzünün kızaracağına, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında gözleri olmayan kedi gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ya da yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda değişiklik yapma niyetinde olabilirsiniz.

Kahve falında kedinin gözlerini görmek sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında insanda kedi gözü görmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı gözlü kedi görmek Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kedinin gözünün çıktığını görmek yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kedi gözlü insan görmek neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dört gözlü kedi görmek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına alamet eder.

Kahve falında tek gözü kör kedi görmek hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz yeşil gözlü kedi görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir