AnaSayfa / Genel / Kahve falında kör gözlü kedi görmek

Kahve falında kör gözlü kedi görmek

Kahve falında kör gözlü kedi görmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, zorlukların aşılacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına yorulur.

Kahve falında kör gözlü kedi gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatli seçmeniz istediğinizi almanızı sağlayabilir.

Kahve falında gözü kör kedi görmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kör gözlü kedi görmek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir gözü kör kedi görmek iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında tek gözü kör kedi görmek fal sahibinin şansının açılacağına, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözünün kör olduğunu görmek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının gözünün kör olduğunu görmek falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, tüm sıkıntıların giderileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sağ gözünün kör olduğunu görmek zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine işarettir.

Kahve falında tek gözü kör birini görmek huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir