AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri gözlü kedi görmek

Kahve falında iri gözlü kedi görmek

Kahve falında iri gözlü kedi görmek aksiliklerin yaşanacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına yorulur.

Kahve falında iri gözlü kedi gördüyseniz:

  • Özel veya işinizle ilgili iş birliklerinize daha fazla zaman ayırmanız gerekiyor.

Kahve falında iri gözlü kedi görmek insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iri göz görmek yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah iri göz görmek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iri mavi göz görmek sinirlerinin yıpranacağına, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında iri gözlü kadın görmek eğer şifaysa da şifasını bulacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında iri gözlü erkek bebek görmek büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında iri gözlü bebek görmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iri siyah göz görmek işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir