AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlük taktığını görmek

Kahve falında gözlük taktığını görmek

Kahve falında gözlük taktığını görmek yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, huzura erileceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, zarar verici olaylar yaşanacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözlük taktığını gördüyseniz:

  • Bir dakika önce mükemmel görünen olaylar, bir dakika sonra tamamen olumsuz bir hal alabilir.

Kahve falında başkasının gözlük taktığını görmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, üzüleceğine ve yıpranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin güneş gözlüğü taktığını görmek göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının güneş gözlüğü taktığını görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına işarettir.

Kahve falında başka birinin gözlük taktığını görmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının gözlük taktığını görmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, borcunun çok olacağına işarettir.

Kahve falında sevgilinin gözlük taktığını görmek başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine işarettir.

Kahve falında gözlük taktığını görmek karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında güneş gözlüğü taktığını görmek yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, nitelik ve farklılık geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir