AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin güneş gözlüğü taktığını görmek

Kahve falında birinin güneş gözlüğü taktığını görmek

Kahve falında birinin güneş gözlüğü taktığını görmek ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına, ün salacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, güzel günlerin geleceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında birinin güneş gözlüğü taktığını gördüyseniz:

  • Dikkatle dinlemeli, kendi seçiminizi kendiniz yapmalısınız.

Kahve falında başkasının güneş gözlüğü taktığını görmek hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin güneş gözlüğü taktığını görmek kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, memur ise terfi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında güneş gözlüğü taktığını görmek bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine işarettir.

Kahve falında gözlük taktığını görmek çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına işarettir.

Kahve falında sevgilinin gözlük taktığını görmek düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin gözlük taktığını görmek zorluğa düşeceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının gözlük taktığını görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında başka birinin gözlük taktığını görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir