AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin gözlük taktığını görmek

Kahve falında sevgilinin gözlük taktığını görmek

Kahve falında sevgilinin gözlük taktığını görmek kazancının her gün daha fazla artacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin gözlük taktığını gördüyseniz:

  • Size göre normal olarak nitelenebilecek sözler veya girişimler karşı taraf tarafından abartılı veya aşırı bulunabilir.

Kahve falında sevgilinin gözlük taktığını görmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, işinin gücünün rast gideceğine delalet eder.

Kahve falında birinin güneş gözlüğü taktığını görmek işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, yeniden doğmuş gibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin gözlük taktığını görmek eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında gözlük taktığını görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında başkasının gözlük taktığını görmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının gözlük taktığını görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında güneş gözlüğü taktığını görmek ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında başka birinin gözlük taktığını görmek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, büyük rahatlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir