AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının gözlük taktığını görmek

Kahve falında başkasının gözlük taktığını görmek

Kahve falında başkasının gözlük taktığını görmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, mutlu ve hafif hissedeceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının gözlük taktığını gördüyseniz:

  • Bazı konuları farklı şekilde ele almak için bir neden göremiyor olabilirsiniz.

Kahve falında sevgilinin gözlük taktığını görmek kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin gözlük taktığını görmek işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının güneş gözlüğü taktığını görmek kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına işaret eder.

Kahve falında birinin güneş gözlüğü taktığını görmek dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında güneş gözlüğü taktığını görmek iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine alamet eder.

Kahve falında gözlük taktığını görmek güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının gözlük taktığını görmek büyük bir yükten kurtulacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının gözlük taktığını görmek bol kazanç getireceğine, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir