AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının güneş gözlüğü taktığını görmek

Kahve falında başkasının güneş gözlüğü taktığını görmek

Kahve falında başkasının güneş gözlüğü taktığını görmek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının güneş gözlüğü taktığını gördüyseniz:

  • Bazı plan, proje, iş ya da anlaşmaların sizi kısıtlayan tarafları ön plana çıkıyor.

Kahve falında başkasının güneş gözlüğü taktığını görmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güneş gözlüğü taktığını görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına işaret eder.

Kahve falında birinin güneş gözlüğü taktığını görmek işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine delalettir.

Kahve falında başka birinin gözlük taktığını görmek yeni yollara girileceğine, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine delalet eder.

Kahve falında gözlük taktığını görmek keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının gözlük taktığını görmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına inanılır.

Kahve falında sevgilinin gözlük taktığını görmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında birinin gözlük taktığını görmek sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir