AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının gözlük taktığını görmek

Kahve falında arkadaşının gözlük taktığını görmek

Kahve falında arkadaşının gözlük taktığını görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, verimin kaçacağına, iş hayatındaki başarılarının artacağına, hayatın temposunun yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının gözlük taktığını gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki etkiler hem iyi, hem kötü sayılabilecek niteliktedirler.

Kahve falında arkadaşının gözlük taktığını görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının gözlük taktığını görmek işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin gözlük taktığını görmek yaşam şartlarının iyileşeceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözlük taktığını görmek verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında birinin gözlük taktığını görmek beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, aile hayatının bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin gözlük taktığını görmek çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin güneş gözlüğü taktığını görmek aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının güneş gözlüğü taktığını görmek dünya hayatında huzurlu olmaya, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir