AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin gözlük taktığını görmek

Kahve falında başka birinin gözlük taktığını görmek

Kahve falında başka birinin gözlük taktığını görmek kazancın devamlı olacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında başka birinin gözlük taktığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda ya da düzenlemelerde mantığınız izin vermese de, sezgilerinize kulak verip önemli değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında başka birinin gözlük taktığını görmek zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında birinin güneş gözlüğü taktığını görmek çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının gözlük taktığını görmek işlerin yoluna gireceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözlük taktığını görmek yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında güneş gözlüğü taktığını görmek bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının güneş gözlüğü taktığını görmek yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının gözlük taktığını görmek okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına alamet eder.

Kahve falında birinin gözlük taktığını görmek çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir