AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneş gözlüğü taktığını görmek

Kahve falında güneş gözlüğü taktığını görmek

Kahve falında güneş gözlüğü taktığını görmek yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşlarla aranın bozulacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, kazanç kapılarının açılacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, kendine olan özgüvenine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında güneş gözlüğü taktığını gördüyseniz:

  • Yanlışlarınızı ya da hatalarınızı inkar etmemenizde veya sorumluluklarınızı ihmalden kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında birinin güneş gözlüğü taktığını görmek başarılarının azalacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güneş gözlüğü taktığını görmek kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, sorunlar altında ezileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının güneş gözlüğü taktığını görmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının gözlük taktığını görmek her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine inanılır.

Kahve falında başkasının gözlük taktığını görmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin gözlük taktığını görmek çevresinin güzel insanlarla dolacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözlük taktığını görmek getirisinden daha fazla olacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında başka birinin gözlük taktığını görmek rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir