AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlük takan birini görmek

Kahve falında gözlük takan birini görmek

Kahve falında gözlük takan birini görmek bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına tabir olunur.

Kahve falında gözlük takan birini gördüyseniz:

  • Sizin ya da başkalarının neden olduğu hatalar, başınıza dert açabilir.

Kahve falında siyah gözlük takan birini görmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güneş gözlüğü takan birini görmek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında gözlük takan birini görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözlük takan biri görmek uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, bir daha işyerine gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında alyans takan birini görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, parasal anlamda rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında başörtüsü takan kadın görmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, şüpheli bir olay yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında şapka takan birini görmek yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine delalettir.

Kahve falında takke takan birini görmek yoğun stres altında kalacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir