AnaSayfa / Genel / Kahve falında takke takan birini görmek

Kahve falında takke takan birini görmek

Kahve falında takke takan birini görmek dost ve akrabalarla paylaşılacağına, dargınların barışacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, işlerinin bir anda bozulacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında takke takan birini gördüyseniz:

  • İlk adımı atan siz olursanız durumunuzu garanti altına alabilirsiniz.

Kahve falında takke takan birini görmek umutlarına, hayallerine kavuşacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine işarettir.

Kahve falında beyaz namaz takkesi görmek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine işaret eder.

Kahve falında siyah takke görmek zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında namaz takkesi takmak böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine işaret eder.

Kahve falında başında takke görmek çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı takke görmek kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, çok zor günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında takke giydiğini görmek sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında takke görmek rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir