AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlük takan biri görmek

Kahve falında gözlük takan biri görmek

Kahve falında gözlük takan biri görmek kişisel problemlerini çözeceğine, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, günlerini bunun için harcayacağına, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, işlerin eski haline döneceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözlük takan biri gördüyseniz:

  • Açık fikirli olmamanız durumunda, yanlış seçimler yapabilir veya belli olaylardan sıkıntı duyabilirsiniz.

Kahve falında gözlük takan birini görmek dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güneş gözlüğü takan birini görmek kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah gözlük takan birini görmek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine tabir olunur.

Kahve falında gözlük takan biri görmek uğursuzlukların kol gezeceğine, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında maske takan birini görmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına delalet eder.

Kahve falında kravat takan görmek isteklerinize kavuşacağınıza, meşakkate düşeceğine delalet eder.

Kahve falında takke takan birini görmek sadaka ya da zekat vereceğine, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine yorulur.

Kahve falında yüzük takarken görmek falı kapatan kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir