AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneş gözlüğü takan birini görmek

Kahve falında güneş gözlüğü takan birini görmek

Kahve falında güneş gözlüğü takan birini görmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, saygın biri olacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına alamet eder.

Kahve falında güneş gözlüğü takan birini gördüyseniz:

  • Ani harcamalarınız yaptıklarınızla yakından ilgilenen bir kişiyle aranızda tartışma yaşanmasına neden olabilir.

Kahve falında güneş gözlüğü takan birini görmek çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında gözlük takan birini görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına delalet eder.

Kahve falında gözlük takan biri görmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine yorulur.

Kahve falında siyah gözlük takan birini görmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına rivayet eder.

Kahve falında yüzük takan erkek görmek helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında alyans takan birini görmek yapacağı planların altüst olacağına, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kravat takan görmek yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, yenileceğine işaret eder.

Kahve falında altın kolye takan birini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir